Idag är en sån dag jag har kontoret i fickan och verkligen gillar techindustrin. Jag har möjlighet att vara på väg till en kund i Tyskland samtidigt som jag på flygplatsen i Sverige har ett Skypemöte med en kille i Norge och chattar med kontoret i stan. Bazinga – vilken tid vi lever i!

På flygplanet har man ibland turen att träffa intressanta människor… Ibland. Jag brukar vara en av dom som dock ofta sätter på mig hörlurarna och vill kolla på en film i fred, för att det inte händer ofta nog. Men ibland blir det överaskande roligt. Som idag! Jag träffade på en som jobbar åt ett grymt företag på Logomakr som jag vill tipsa om snabbt innan det försvinner ur hjärnan! För er som leker med logotypidéer men inte har kommit fram till något än kolla in den här videon och lek omkring med verktyget på hemsidan. Jag blev helt hooked! Plötsligt hade jag landat inte bara 2 av logotypidéerna jag har funderat på, utan också kanske kommit på en helt ny business tillsammans med min nya flygpartner… Haha hur kul som helst!

Kolla in videon och tipsen här!
https://logomakr.com/

Komihåg! Använd inte din sparade logotyp till något härifrån utan lek bara runt med tavlan för utveckla dina tankar. Anlita sedan någon kunnig på Lokomakr eller om du bygger den själv i dina egna program, det är ditt val. Ha kul!